Саеми за стока за широка потрошувачка

Секојдневните предмети и посебно дизајнирани елементи, сочинуваат силен економски фактор. Глобализацијата, дигитализацијата и новите форми на дистрибуција влијаат врз индустријата на стока за широка потрошувачка. Со брендовите кои ги вклучуваат Ambiente и Beautyworld, Messe Frankfurt ги има водечките меѓународни платформи кои им помагаат на компаниите во работењето да ги искористат идните можности.

Претстојни саеми

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации