Технологија на градење

Дигитализацијата, вмрежувањето, безбедноста и сигурноста се некои од најважните прашања на нашето време. Messe Frankfurt има 26 саеми во Европа, Азија и Јужна Америка кои се занимаваат со овие теми и нудат клучни решенија. Тие овозможуваат иновативни платформи за интеракција на ефикасно управување со згради, интелигентно вмрежување, сигурност на снабдувањето, дизајн и одржливо користење на намалените ресурси, пред сé водата и енергијата. Тука се издвојуваат два водечки меѓународни саеми ISH и Light + Building.

Претстојни саеми

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации