Сектор за безбедност и сигурност

Messe Frankfurt е меѓу водечките светски организатори на полето на растечкиот сектор за безбедност, со 11 саеми во Азија, Германија, Блискиот Исток, Русија, Јужна Америка и Источна Африка. На растечкиот глобален пазар за безбедност, одговоривме нудејќи им пристап во најдинамичните региони преку саеми – меѓународните брендови – како што се Intersec и Secutech.

Претстојни саеми

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации