Заштита на животната средина

Сé поголем недостаток на фосилните горива, глобалната побарувачка за енергија, пристап до чиста вода, одлагање и рециклирање на отпад – претставуваат главни предизвици со кои светот ќе се соочува во иднина. Овие предизвици создаваат нови можности на пазарите ширум светот. На светот му се потребни интелигентни технологии и иновативни компании. Eco Expo Asia е пример за платформи кои ги нудиме ширум светот а да ја поттикнеме размената на растечкиот пазар на технологија за заштита на животната средина.

Претстојни саеми

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации