Технологија на чистење и одржување на текстил, чисти соби

Со сѐ поголемото значење 4.0 индустријата, дигитализацијата, безбедноста, сигурноста, негата и одржувањето на текстилот станаа најважните компоненти. Манифестациите што ги организира Messe Frankfurt посветуваат внимание на последните иновации во клучните области, создавајќи совршена платформа за разговори со деловните партнери и купувачите. Со саемите Texcare International што се организира во Франкфурт, Texcare Asia во Шангај и различни конференции кои се одржуваат под брендот Texcare Forum, Messe Frankfurt воспостави присуство на стратешките пазари за нега на текстилот, додека специјалниот саем Cleanzone се фокусира на хигиена и технологија на чисти простории.

Претстојни саеми

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации