Електроника и автоматизација

Автоматизацијата и дигитализацијата на производството и процесите – се предизвици со кои се среќаваат изложувачите и посетителите на нашите саеми од секторот електроника и автоматизација. СО SPS IPC Drivers (електрична автоматизација), SMTconnect (интеграција на системите во микроелектроника) и PCIM (енергетска електроника, интелигентна погонска технологија и управување со енергија), Mesago Messe Frankfurt е одговорен за најважните форуми од индустријата во светот.

Претстојни саеми

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации