Технологија на производство и компоненти

Интелигентна оптимизација на процесот, сложеноста и флексибилноста: Messe Frankfurt нуди фокусирани B2B платформи за секое од овие полиња во регионите на растот ширум светот. Тие вклучуваат саеми и конгреси, како што се Formnext и RosMould за дополнително производство и интелигентни производни процеси, Wire & Cable Guangzhou за жици и кабелска индустрија и Zellcheming Expo за доносителите на одлуки во хемиска индустрија на целулоза и хартија.

Претстојни саеми

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации