Забава и креативна индустрија

Музиката, манифестациите и другите форми на јавен настап се креваат на новото ниво на искуство. Тоа го овозможуваат технологијата и услугите кои се однесуваат на производство, монтажа и дигитално вмрежување. Меѓународните брендови Musikmesse и Prolight + Sound ги претставуваат најновите трендови во индустријата. Тука доносителите на одлуки, креативците и визионерите се среќаваат со моменталните и идните професионалци.

Претстојни саеми

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации