Изложувачи

Како сигурен партнер на одделни сектори, Messe Frankfurt создава иновативни мрежни платформи.

Секоја година Мesse Frankfurt организира околу 150 саеми во Франкфурт и на многу други локации ширум светот. Дали сте заинтересирани да изложувате на еден од многубројните саеми кои се организираат под покровителство на Messe Frankfurt? Тука ќе ги пронајдете сите важни информации за пријавувањето и услугите кои ги нудиме.

Услуги наменети за Ваше успешно учество на саемот

Оптимизирајте го Вашиот саемски успех со нарачување на услуги на едно место: од професионална изградба на штанд и маркетинг до вкусен кетеринг за Вас и Вашите гости.

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации