Контакт

"Zodax" доо Белград
Официјален претставник на Messe Frankfurt GmbH во Србија, Црна Гора, Северна Македонија
Ресавска 32
11000 Белград
Србија

+381 11 322 06 00

адреса за е-пошта: info@macedonia.messefrankfurt.com

Јелена Јакшић

Менаџер за продажба и маркетинг

Марија Бањац

Финансиски менаџер

Испрати

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации