Прехранбена индустрија

Одржливо и одговорно управување со храна за растечката глобална популација претставува предизвици за кои индустријата има конкретни решенија. Иновативните начини за обезбедување на безбедно, сигурно, ефикасно и економично производство и пакување на храна ги претставуваат главните точки на нашите четири саеми за прехранбена индустрија. Главните теми во индустријата се ефикасноста на ресурсите, оптимизација на производството, безбедноста на храната, дигиталните решенија и прехранбени новитети. Со саемот IFFA, манифестацијата која се одржува од 1949 годна, Messe Frankfurt е одговорен за организација на водечкиот меѓународен настан за месна индустрија во Франкфурт. Останатите три саеми во оваа индустрија се наоѓаат во Кина, Русија и Аргентина.

Претстојни саеми

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации