Сектор за мобилност и логистика

Трендовите на дигитализацијата и глобализацијата драматично влијаат врз мобилноста и логистиката. Поврзани автомобили, автономно возење и погонски системи со обновливи извори на енергија се главните теми на овој сектор. На нашите меѓународни саеми како што се Automechanika и Hypermotion, не се вклучени само главните играчи од автомобилскиот сектор, туку и сите останати учесници. Даваме вистински форми на интеракција на интелигентни идеи кои се однесуваат на транспортните системи на иднината. Да не ги спомнуваме настаните на полето на комерцијалните возила, мотоциклите и логистиката.

Претстојни саеми

Почитувани корисници, нашиот сајт користи колачиња (cookies) со цел давање на најдобро искуство. Со користењето на нашата интернет страница, се согласувате со користење на колачињата. Повеќе информации